Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Manikir sa lakiranjem noktiju za 290 din!

Manikir i Gratis depilacija nausnica i korekcija obrva u Premijer Beauty centru

  • VREDNOST900 din
  • POPUST68%
  • UŠTEDA610 din
 • 290 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 26

 • Manikir sa lakiranjem noktiju
 • Gratis depilacija nausnica i korekcija obrva 
 • Lokacija Zvezdara

Istina, mnogo će češće biti u rukavicama u narednom periodu, ali to nikako ne znači da se trebate odreći lepo negovanih i nalakiranih noktiju. Statistike kažu da svaka treća osoba koju upoznamo prvo zapazi naše ruke. Zato, dajte im razlog da vas pamte po negovanoj ruci i brižljivo stilizovanim noktima.
 
Znamo svi da manikir ima veze sa rukama, a potiče od latinske reči manus što znači lek ili briga. Ovo bi trebalo da nam pomogne da shvatimo da manikir nije samo estetska stvar već pitanje dobre i pravilne higijene ruku. Nokti su utočišće za bakterije i viruse i zato im održavamo urednim. Manikirom se tretiraju i nokti i ruke čime se zaokružuje negovan i zdrav izgled. Lakiranje noktiju dolazi kao ukras i elegantan i atraktivan izgled u zavisnosti od izabrane boje.
 
Lepi i negovani nokti su oduvek bili ogledalo naše brige za detalje. Možete to i sami u kućnoj režiji ako ste toliko vešti i levom i desnom rukom, ali profesionalni manikir je nešto što definitivno nećete moći sami. Bilo kojim poslom da se bavite i bez obzira na to da li tipkate po tastaturi, pružate ruku nakon potpisa u banci ili kucate na kasi u samoposluzi, Vaša lepa i negovana šaka, poslaće pravu poruku umesto Vas.  
 

Salon Premijer beauty postoji deset godina i za to vreme su izgradili imidž pouzdanog, inovativnog i pre svega modernog svetskog salona. Kod njih možete da dobijete sve usluge koje su potrebne jednoj dami, sa najvišim kvalitetom usluga i veoma povoljnim cenama. 

Premijer Beauty

Đuke Dinić 16,
Beograd, Srbija

www.salonpremijer.com

Dodatno predlažemo i...