Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

490 din za trajnu epilaciju regije po izboru.

Žene - plitke prepone ili linija stomaka ili nausnice i brada, muškarci - vrat i jagodice ili ramena.

  • VREDNOST2,000 din
  • POPUST75%
  • UŠTEDA1510 din
 • 490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 49

Dodir nečije nežne kože pamti se duže od svih glamuroznih haljina i štikli... Ako i na Vašem telu nekoliko upornih dlačica ne prestaje da Vam kvari harmoniju dodira, rešite ih se, ali ovog puta zauvek!

Harmonija glatkog dodira

Danas Vam pružamo mogućnost da se rešite dlačica metodom trajne epilacije uz popust od 75% i to za žene plitke prepone ili nausnice i brada ili linija stomaka, a za muškarce vrat i jagodice ili ramena.

ELOS (Elektro-Optička-Sinergija) koristi dva tipa energije prilikom uklanjanja dlaka: RF (Radiofrekvenciju) - tj. "struju" od 1 MHz i IPL (tj. optičku energiju, pulsirajuću svetlost).
 
Trajna epilacija se danas postiže laserima (koherentan svetlosni zrak) i IPL-om (puslirajuća svetlost koja je disperzivnog karaktera i samim tim manje bolna). U oba slučaja tehnologija spržavanja korena dlake se bazira na melaninu u dlaci, koji absorbuje svetlosnu energiju. Što je više melanina u dlaci to je lakše uništiti koren dlake. Nažalost kako se melanin nalazi i u samoj koži, jedna od neželjenih posledica je da se energija rasprostire i na kožu prilikom zračenja (posledice u ovom slučaju su pigmentne fleke). IPL tehnologija smanjuje problem pojave pigmentnih fleka, samim svojim disperzivnim i impulsnim karakterom. S druge strane, ELOS tehnologija uvodi kao dopunu IPL-u još i radio frekvenciju tj. električnu energiju (koja je potpuno neovisna od melanina), da bi redukovala uticaj svetlosne energije i povećala verovatnoću uništenja korena dlake. Na taj način ELOS je i jedina tehnologija trajnog skidanja dlaka (osim elektroepilacije iglom) koja može da garantuje eliminaciju i sasvim svetlih dlaka, a daje i mogućnost tretmana tamne kože. Takođe je ELOS i najbezbolnija metoda, jer je minimiziran uticaj svetlosne energije na osnovu uvedene električne energije. Bitno je takođe napomenuti da pulsirajuća svetlost može uticati samo na dlačice u fazi rasta (postoje tri faze rasta dlake: faza rasta kada se luči melanin, faza kada je dlaka izrasla i još nije otpala (ne luči se melanin), i takozvana "spavajuća" faza folikula kada dlaka još nije počela da raste). Statistički gledano bar 20% dlačica je u fazi rasta u svakom trenutnku, a kod žena koje se briju i koriste depilacione krema do 60% dlaka je u fazi rasta.
 
Elektroepilacija je odveć poznata u praksi i najsigurnija je metoda permanentnog uklanjanja dlaka, zbog toga je firma Syneron došla na ideju da je kombinuje sa svetlosnom epilacijom. Razlika između ELOS tehnologije i elektroepilacije iglom je što se kod ELOS-a struja emituje kroz dve metalne elektrode koje se nalaze na glavi aparata (stakleni deo veličine ca. 2cm x 1cm) i samim tim se izbegava ubod igle i dodatna agresija na tkivo.
 
Tretman - Opis procedure
 
Poželjno je da pre prvog dolaska dođete neobrijani da bi se mogla tačno odrediti oblast koja se tretira, kao i tip kože i dlačica, te time odrediti parametri vašeg individualnog tretmana. Nakon brijanja i stavljanja zaštitnih naočara, procedura same epilacije se sastoji u tome da se prisloni glava aparata na kožu, prethodno namazanu ultrazvučnim gelom radi boljeg prijanjanja (glava ujedno i hladi kožu do -5 stepeni celzijusa, čime se takođe umanjuje osećaj bola prilikom impulsa) i da se metodično okidanjem impulsa prelazi definisana površina tela. Vremenska razlika između okidanja svetlosnog i električnog impulsa je nevidljiva za ljudsko oko. Tretman traje različito u zavisnosti od površine tela koji se epilira i od njegove osetljivosti. Nakon tretmana nanosi se krema za smirivanje kože.
Broj tretmana
 
Kod ELOS epilacije oko 90% dlaka je skinuto nakon 4-10 tretmana u zavisnosti od količine, boje i debljine dlaka, kao i boje kože (svetle dlake trebaju više tretmana). Nakon toga se garantuje 5 godina "nepojavljivanja" novih dlaka. Naravno treba isključiti pojavu dlaka koje se aktiviraju usled hormonskih promena koje nastaju sa starošću.
Odmah posle tretmana
 
Minimum 2 dana posle tretmana (i nedelju dana pre) ne treba se izlagati UV zracima (sunce, solarijum). Nakon tretmana (1-2 dana) treba izbegavati saunu, sport (tj. znojenje), i bilo kakvu iritaciju nilo hemijskim bilo fizičkim putem. Dlačice ce nastaviti da rastu još neko vreme (od 3-14 dana) a zatim će same ispasti. Nakon toga če nastati pauza u rastu dlaka, i pojaviće se oblasti bez dlaka, što znači da je tretman bio uspešan.
 

Studio aparativne kozmetike Be You T

Vase Pelagića 48b,
Beograd, Srbija

www.be-you-t.de

Dodatno predlažemo i...