Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Karta za predstavu po izboru na dečijoj sceni Akademije 28 po ceni od 250 din!

Predstava Labudovo jezerce, Zaleđeno kraljevstvo, Štrumfovi i majka priroda, Čarobna dolina ili Nemanjići - Podela carstva

  • Super cena
  • 250 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 166

  • Predstava po izboru u Akademiji 28
  • Predstava Labudovo jezerce, Zaleđeno kraljevstvo, Štrumfovi i majka priroda, Čarobna dolina ili Nemanjići - Podela carstva
  • Predstave subotom od 17h i nedeljom od 12h

LABUDOVO JEZERCE
 
Na obalu jednog bistrog jezerceta, svakoga dana dolazi i zanosno pleše prelepa princeza. Svojom igrom je očarala plemenitog princa ali i lukavog čarobnjaka. Ona želi da pokloni svoje srce princu ali da li će to biti baš tako lako...?
Svima odlično poznato delo ruskog kompozitora Petra Iljiča Čajkovskog „Labudovo jezero“ ovoga puta u Akademiji 28! 
Najlepše muzičke deonice ovog baleta poslužile su kao osnova za koreografiju predstave koja nosi jednu od najlepših poruka svih bajki i na beskrajno romantičan način nam pokazuje da dobro i ljubav uvek pobeđuju!
Razumljiva scenska forma čini baletsku predstavu „Labudovo jezerce“ prilagođenom deci predškolskog i školskog uzrasta. 
Velika predstava za malu publiku!
 
ZALEĐENO KRALJEVSTVO
 
Snežna Kraljica Elza okovala je kraljevstvo u led i zimu. Ana i Kristof polaze u potragu za Elzom i Snežnom planinom, ne bi li zajedno uspeli da nađu način da vrate leto, jer zima u kraljevstvu postaje sve jača i preti da potpuno uništi kraljevstvo. Na putu do Snežne planine susreću se sa raznim bićima, avanturama i magijom. Ana i Kristof učiniće sve da bi spasili kraljevstvo od večne zime.
Predstava nosi prelepu poruku o ljubavi i prijateljstvu. Obiluje svetlosnim efektima i bogatom scenografijom kojima je dočarana magija Zaleđenog kraljevstva. U predstavi glumci uživo pevaju songove. Ovo je predstava koja će u svakom pogledu ostaviti mališane, a i roditelje bez daha. 
Tekst po motivima crtanog filma „Zaleđeno kraljevstvo” (Frozen) 
 
ŠTRUMFOVI I MAJKA PRIRODA
 
Štrumfoselo ovih dana ispunjava bezbrižna atmosfera dok su u toku pripreme za veliki prolećni bal. Međutim, strašni Gargamel otima Majku prirodu i začarava Štrumfetu! Uz pomoć začarane Štrumfete Gargamel želi da se domogne knjige za upravljanje vremenom a potom i da zavlada Štrumfoselom.
                    Ujedinjeni, Štrumfovi uspevaju da omekšaju srce razmaženoj, začaranoj Štrumfeti i izbave je iz nevolje. Ona na taj način spozaje čari prijateljstva i pomoći drugima.
                   Da li će Kefalo, Gruber, Mrgud, Gricko,Trapavko, Veliki Štrumf uz pomoć dece i Štrumfete uspeti da oslobode Majku prirodu i da li će Gargamelovo srce ikad smekšati?
 
NEMANJIĆI - PODELA CARSTVA
 
Veliki župan Stefan Nemanja u manastiru Studenica prati završne radove, Vukan i njegova žena, dukljanska kraljica, u poseti su majci Ani. Stefan se priprema za prosidbu lepe Jevdokije, a mladi Rastko pokušava da otkrije šta je važnije – sakupljanje unutarnjeg blaga ili vlast  i materijalno bogatsvo.
 
Priča je smeštena  u poslednju deceniju dvanaestog veka. Pitanje podele carstva i 
i sloge među trojicom braće Nemanjića, odrastanje, sazrevanje i strahovi, u punom su jeku. 
 
Priča o vlasti, podeli zemlje, sukobima među najbližima, ali i priča o ljubavi prema roditeljima i ljubavi prema Bogu, na pravi način obeležiće 800 godina od krunisanja Stefana Prvovenčanog. Predstava je protkana etno i duhovnom muzikom, upotpunjena je autentičnim kostimima pa s toga mališanima približava srpsku istoriju na pravi način.

Dečija scena Akademije 28

Nemanjina 28,
Beograd, Srbija

www.teatar78.com

Dodatno predlažemo i...